Categories
Uncategorized

Cauți oferte de implant dentar ieftin? Stoma Urgent le are pe toate

Deși au existat o mulțime de îmbunătățiri în ceea ce îngrijirea dentară în ultimele decenii, milioane de oameni încă suferă din cauza pierderii dinților, uneori chiar prematur. Pierderea dinților apare de obicei ca urmare a netratării cariilor dentare sau a bolii gingiilor, deși uneori este rezultatul unei leziuni la nivelul gurii.

Multă vreme, singura modalitate de a remedia problemele cauzate de pierderea dinților a fost cu proteze dentare sau punți, dar astăzi, mulți pacienți aleg să-și facă implanturi dentare la prețuri cât mai avantajoase. Astfel, la Clinica Stoma Urgent poți avea acces la o operație de implant dentar ieftin prin care să vă recăpătați funcționalitatea optimă a danturii, zâmbetul și încrederea în propria persoană.

Implanturile dentare sunt o proteză dentară specială care poate fi atașată ferm de maxilarul pacientului prin implanturi speciale din titan. Proteza arată și se comportă exact ca dinții adevărați ai pacientului. Rădăcinile de titan oferă o bază solidă de care se pot atașa dinții artificiali. Deoarece implanturile dentare arată și se simt ca dinții naturali, pacienții pot continua să zâmbească fără a-și face griji cu privire la modul în care arată.

Însă, poate cel mai important aspect este legat de faptul că implanturile dentare permit pacienților să mănânce alimentele pe care le-au mâncat întotdeauna și să continue să se bucure de întâlniri sociale, fără a se simți complexați în vreun fel.

La Stoma Urgent, facem o evaluare amănunțită a tuturor pacienților înainte de a fi supuși procedurii de implant dentar. După ce pacienții au fost aprobați pentru procedură, trebuie să li se extragă dinții deteriorați și să fie efectuată mai întâi orice grefare osoasă necesară pentru a construi osul maxilarului, astfel încât elementele stabilizatoare să poată fi solid înrădăcinate.

Odată ce dinții deteriorați sunt îndepărtați și osul maxilarului este suficient pregătit, implantul dentar poate fi pus. După ce aceste șuruburi sunt la locul lor, pacienții trebuie să aștepte ca osul maxilarului să fuzioneze și să aibă loc vindecarea generală. Apoi, dinții artificiali pot fi introduși pentru un rezultat final care este adesea mai atrăgător din punct de vedere estetic chiar și decât dinții adevărați ai pacientului.

Medicii stomatologi de la Stoma Urgent vă așteaptă în clinica noastră pentru a vă prezenta toate acele oferte de implant dentar ieftin pentru care puteți opta, în cazul în care vă doriți să vă reînnoiți dantura sau pur și simplu pentru a înlocui un dinte care lipsește.

În clinica noastră, avem oferte de implant dentar ieftin, astfel că prețurile pornesc de la 1000 de lei, deci, vorbim de o sumă modică, prin care oricine are probleme dentare să-și poată permite o astfel de procedură stomatologică.

Ai grijă de sănătatea dinților tăi și protejează-i de factorii care reprezintă o amenințare pentru ei, mâncând cât mai sănătos și curățindu-i zilnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *