Categories
Uncategorized

Cartile de vizita personalizate nu sunt scumpe

Brandurile care se respectă pe sine și, respectiv, publicul țintă, vor investi continuu în ceea ce înseamnă imaginea afacerii. În acest sens, fiecare element al identității sale vizuale trebuia realizat în funcție de personalitatea sa. De aceea, la Agrafa Print dorim să fabricăm produse care se potrivesc exact cu dorințele și cerințele clienților noștri, motiv pentru care oferim și o gamă de cărți de vizită ieftine.

Cărțile de vizită pot fi primul element de identitate vizuală cu care clienții intră în contact cand interactioneaza cu marca dvs. Prin urmare, trebuie să conțină toate informațiile esențiale pe care doriți să le transmiteți, dar trebuie să fie și atrăgătoare din punct de vedere estetic. Este important ca o carte de vizita sa fie capabila sa atraga atentia si sa faca impresie astfel incat sa nu treaca neobservata si deci sa nu fie folosita.

Carti de vizita plastic

Agrafa Print este un brand care investește continuu în cele mai noi echipamente, tehnologie și software pentru a ne asigura că putem finaliza cu succes orice comandă, oricât de neobișnuită ar fi ideea. Prin urmare, oferim tuturor clienților posibilitatea de a-și pune amprenta asupra produsului final. Ne adaptăm constant la tendințe, dar și la solicitările sau sugestiile clienților noștri și sperăm ca imaginația și creativitatea acestora să nu fie limitate de defecte tehnice. În acest sens, investim continuu în echipamente și tehnologie de ultimă generație, astfel încât, să putem îndeplini orice comandă, indiferent de natura și complexitatea acesteia, cu un rezultat pe deplin în concordanță cu personalitatea unui anumit brand.

Beneficiu economic

Am acoperit, de asemenea, opțiunea prin care fiecare client își poate contura propriile modele grafice pentru a le imprima. Astfel, au control complet asupra fiecărui detaliu, permițând produsului final să fie in concordanta cu personalitatea și imaginea mărcii. De asemenea, pentru a vă asigura că întreaga comandă este exact ceea ce doriți, puteți solicita mostre gratuite în avans. Acest lucru ajută la detectarea și rezolvarea problemelor în timp util, eliminând riscul de a vă livra un număr mare de piese defecte.

La fel, pentru a construi colaborări eficiente și de lungă durată, am dori să îi recompensăm pe toți cei care ne oferă încrederea de a crea articole promoționale. În ceea ce privește serviciile de procesare grafică, promitem să facem prima comandă de peste 30 de euro (fără TVA) complet gratuit. De asemenea, oferim transport gratuit oriunde în țară pentru comenzile care depășesc pragul de 60 EUR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *