Categories
Uncategorized

Veneția – vizitele pe timp de noapte

Explorarea Veneției noaptea este o încântare specială pe care aveți ocazia să o fructificați rareori. Atunci când turiștii au plecat, străzile s-au golit și orașul s-a liniștit, indiferent de ceea ce ai pe lista ta de lucruri de făcut într-un city break Veneția, noaptea vei putea experimenta orașul în starea sa pașnică și eterică.

Vizitarea Veneției  pe timp de noapte este o experiență complet diferită de cea din timpul zilei, iar magia orașului este pe deplin vizibilă odată ce soarele a apus. Noaptea este momentul favorit absolut pentru a explora Veneția și nu te vei sătura niciodată să admiri canalele luminate de strălucirea blândă a luminilor de la docuri și poduri.

Te întrebi ce să faci noaptea în Veneția?  Aceste lucruri distractive de făcut într-un city break Veneția pe timp de noapte vă vor ajuta să fiți încântat de magia orașului după lăsarea întunericului.

Vizitați Palatul Dogilor și Bazilica Sf. Marcu fără aglomerație

Magnificul Palat al Dogilor și Bazilica Sf. Marcu sunt unele dintre cele mai populare locuri de văzut în Veneția și, deși sunt fantastice în orice moment, mulțimile din timpul zilei pot deseori să afecteze experiența, iar aglomerația vă va lăsa un gust amar.

Vrei să intri în culise și să vezi unele dintre cele mai incredibile atracții ale Veneției fără mulțime? Cu un tur după program, poți să te bucuri de acest privilegiu.  Acest tur popular vă va duce prin Palatul Dogilor și Bazilica Sf. Marcu după ce s-au închis deja pentru noapte, asigurându-vă că experiența acolo este cu adevărat de neuitat.

Vedeți o operă la Teatrul La Fenice

Veneția găzduiește una dintre cele mai emblematice teatre de operă de pe planetă (deși a ars și a fost reconstruită de câteva ori, iar interiorul său magnific merită vizitat indiferent dacă vezi un spectacol sau nu. Dacă sunteți în căutarea unui loc excelent în care să vă bucurați de scena teatrului din Italia, nu puteți da greș dacă adăugați o operă la Teatro La Fenice la lista cu ceea ce puteți face într-un city break în Veneția.

Faceți o plimbare cu gondola seara

Să faci o plimbare cu gondola venețiană noaptea este puțin mai scumpă în comparație cu în timpul zilei (100 de euro față de 80 de euro), dar este și o experiență absolut fantastică, care merită orice sacrificiu.

După apusul soarelui, rutele devin ceva mai liniștite, orașul se golește, iar întreaga experiență are o liniște care poate fi absentă în timpul zilei, mai ales dacă faci plimbare cu telegondola într-o zonă mai aglomerată.

Așadar, profită din plin de aceste sugestii și descoperă acest oraș italian ce strălucește și mai tare pe timp de noapte, oferind posibilitatea de a vedea frumuseți inegalabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *