Categories
Uncategorized

Bomboanele baci, o istorie a gustului și a iubirii

Cine nu cunoaște sau nu a gustat niciodată bomboanele baci? Practic, sunt ciocolate rotunde, ce te ispitesc numai când le privești. O altă caracteristică a acestora, ce le face unice și le evidențiază natura romantică este prezența, în fiecare ambalaj argintiu, a unei note de dragoste, tradusă în mai multe limbi. De fapt, am putea spune că bomboanele baci sunt ale îndrăgostiților.

Și totuși, ca toate poveștile de succes, și cea a lui Baci a luat naștere dintr-un sâmbure al destinului. Ideea unei astfel de ciocolate a venit din necesitatea prelucrării resturilor de alune obținute în prelucrarea altor produse de cofetărie.

Cât despre notele de dragoste, există o legendă despre ele, așa încât, Luisa Spagnoli, s-a îndrăgostit de Giovanni Buitoni și obișnuia să-i trimită note de dragoste pe bucăți de hârtie, pe care apoi le-a împachetat în jurul ciocolatelor care trebuiau gustate. Acest gest romantic a fost scânteia unei idei geniale, care a determinat succesul bomboanelor Baci, care este astăzi „ciocolata dragostei”.

De-a lungul istoriei sale de aproape o sută de ani, Baci a realizat mai multe sortimente de bomboane, dintre care una chiar cu cireșe deasupra în loc de alune și cu umplutură de lichior în loc de ciocolată. Încercările neputincioase de a diversifica un produs care a fost întotdeauna apreciat în forma sa originală au dus la cumpărarea masivă a bomboanelor baci așa cum au fost ele cunoscut încă de prima dată. Astăzi, pe piață sunt disponibile următoarele variante de ciocolată clasică, extra neagră, ciocolată cu lapte și ciocolată albă. De asemenea, ciocolata rosa pentru bomboanele baci se obține nu prin folosirea coloranților artificiali, ci folosind o boabe de cacao speciala, numite rubin.

Prin urmare, bomboanele baci sunt realmente o delicatesă de renume mondial, iar de găsit se găsesc foarte simplu în supermarketurile italiene din România, precum Market Saponella. Ne dorim să oferim produse de cea mai bună calitate clienților noștri, așa că, dacă vi s-a făcut cumva dor de aceste bomboane italiene și vreți să vă bucurați de ele după ani și ani, comandați chiar astăzi o cutie de bomboane baci, alături de alte produse italiene la prețuri foarte bune.

Pe rafturile magazinului nostru, veți găsi mereu produsele de care aveți nevoie și care vă plac, astfel, nu trebuie decât să comandați, iar în doar câteva zile vei primit ceea ce ți-ai dorit chiar la tine acasă.

Mai mult decât atât, deseori, avem promoții și reduceri, așa că, dacă ai puțin noroc și ești cu ochii pe site-ul nostru, poți beneficia de o gamă largă de produse la prețuri foarte, foarte bune. Prinde toate ofertele noastre și bucură-te din plin de ele, dar mai ales de gustul alimentelor mult dorite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *