Categories
Uncategorized

Cea mai simplă modalitate de a-ți încălzi locuința

Sintagma „consum electric” este principalul coșmar al oamenilor, indiferent de salariul sau de statutul social pe care îl deține fiecare. Această asociere de cuvinte stârnește neliniștea și crește nivelul de stres mai mult decât o poate face orice altă factură. Pentru a ține sub control acest aspect, Maricon te invită să analizezi mai bine opțiunea de a-ți încălzi locuința cu ajutorul unui sistem de încălzire în pardoseală electrică.

Odată instalat acest sistem, vei realiza că facturile de electricitate nu mai sunt o problemă atât de mare pe care ai tinde să crezi.  Acestea vor scădea considerabil, deoarece această instalație va duce la scăderea semnificativă a consumul, dar fără să afecteze puterea de încălzire a instalației. 

Costuri mai mici sau mai mari

Atunci când vorbim de costuri, putem include mai multe categorii, în funcție de fiecare etapă a instalării și a folosirii acestui sistem. În ceea ce privește instalarea, prețurile pot părea copleșitoare la prima vedere, dar puse în balanță cu un sistem tradițional pe bază de radiator, se poate observa că diferența nu este foarte vizibilă.

Ceea ce reprezintă un atu în acest context, este posibilitatea de a realiza economii substanțiale în urma acestei achiziții. Costurile ajung să fie reduse cu până la 30% deoarece puterea folosită nu este atât de mare pe cât s-ar tinde să se vehiculeze. Facturile vor fi vizibil mai mici și nu se va mai pune problema de pierderi de căldură.

Totodată, costurile de mentenanță vor dispărea, deoarece aceste sisteme sunt concepute astfel încât să nu necesite întreținere sau reparații pentru o perioadă considerabilă de timp. Durata de viață ajunge de cele mai multe ori să ajungă și până la 80-100 de ani.

Tipul de pardoseală nu este un impediment

Dacă alegi să instalezi sistemele de încălzire în pardoseală electrică, poți opta fie pentru cele realizate prin intermediul cablurilor care conduc electricitatea, fie cu ajutorul covorașelor electrice. Dacă apelezi la prima variantă, trebuie să ai în vedere faptul că va fi nevoie de turnarea unei șape de cel puțin 5 cm pentru încorporarea acestora, timp în care, covorașele pot fi înglobate direct în adezivul de fixare folosit pentru pardoseală.

Tipul de pardoseală nu contează deoarece rezultatul final nu av fi influențat de acest factor. Poți opta pentru lemn, marmură, mochetă sau orice altceva consideri că este în concordanță cu designul final pe care ți-l dorești. Eficiența va fi aceeași, în contextul în care puterea va fi aceeași pe tot timpul funcționării.

Maricon este alături de tine indiferent de tipul de încălzire în pardoseală electrică pe care ți-l dorești. Gama de produse de la Magnum Heating sunt menite să atingă toate standardele europene care sunt stabilite la nivel european.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *